Пошук
Останні теми
Найактивніші користувачі
StarTrek22 | ||||
monroestahr | ||||
Darius4678 | ||||
Aleveron | ||||
Kostaray | ||||
worksale | ||||
Yuliya0211 | ||||
Lilia21 | ||||
Danil Steel | ||||
Vesteross |
Переклад диплому на англійську для отримання вищої освіти у Канаді
4 користувачів
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум :: Абітурієнту
Сторінка 1 з 1
Переклад диплому на англійську для отримання вищої освіти у Канаді
Хочу поступили для отримання другої освіти до вишу у Канаді. Знаю, що для цього потрібно надавати документи про освіту, яку я отримав в Україні. І ці документи мають бути перекладені на англійську мову. Підкажіть хто стикався с цим, чи як саме потрібно завіряти ці документи чи може не потрібно зовсім? Тобто я можу звичайно зробити переклад через перекладача, але чи буде такий переклад прийнятий зі сторони Канади? Можливо там потрібно якось офіційно перекладати, не знаю.
Antoha90- Сообщения : 1
Дата регистрации : 01.02.2021
Re: Переклад диплому на англійську для отримання вищої освіти у Канаді
Нічого складного тут немає. Подібний вам переклад робить спеціаліст – перекладач. Далі переклад завіряється згідно критеріїв країни, для якої вам потрібні документи. Вам треба звернутись до організації, що займається перекладом документів для отримання освіти за кордоном, як приклад, бюро перекладів http://infoperevod.ua/pereklad-documentiv-dlia-osviti-za-kordonom - там вам і перекладуть, і завірять. Можна звичайно і до простого незалежного перекладача, але тут виникає питання, щодо критеріїв перекладу документів.
Як саме потрібно буде завіряти переклад та які документи перекладати краще спитайте у закладу, в який бажаєте поступити. Я думаю, що в бюро вам це також підкажуть, але краще, щоб відповідь надали саме співробітники канадського вишу, так на мій погляд надійніше.
Як саме потрібно буде завіряти переклад та які документи перекладати краще спитайте у закладу, в який бажаєте поступити. Я думаю, що в бюро вам це також підкажуть, але краще, щоб відповідь надали саме співробітники канадського вишу, так на мій погляд надійніше.
Sinitsa- Сообщения : 1
Дата регистрации : 02.02.2021
Дзвоніть до того університету в Канаді і там питайте про всі критерії. Краще за них ніхто вам не підкаже. І ще зверніть увагу, що при перекладі диплому вам треба перекладати як сам диплом, так і додаток до диплому. Те саме з шкільним атестатом. Взагалі краще я думаю перекласти всі основні персональні документи, поки маєте на це можливість. Може вони не знадобляться для самого вступу, але потрібні будуть для інших інстанцій з якими будете стикатись поки будете жити в Канаді.
Sam- Сообщения : 1
Дата регистрации : 12.03.2021
Можу порадити зробити https://www.april.com.ua/ua/perevod-diploma.html в бюро перекладів Апрєль.
Схожі теми
» Швидкий переклад документів
» Хто працює в сфері освіти або на виробництвах
» Отримання технічних умов
» Для отримання медичної довідки
» Отримання веб-сайту-візитки в Черкасах: де знайти найкращий варіант
» Хто працює в сфері освіти або на виробництвах
» Отримання технічних умов
» Для отримання медичної довідки
» Отримання веб-сайту-візитки в Черкасах: де знайти найкращий варіант
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум :: Абітурієнту
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Сьогодні в 7:07 pm автор nekorela
» Кто брал авто из Америки?
Сьогодні в 4:45 pm автор Tamaro4ik
» Шукаєте надійне місце, щоб купити авто в Вінниці? Завітайте до нас!
Сьогодні в 3:44 pm автор Tamaro4ik
» Сварочные инверторы
Сьогодні в 3:44 pm автор Yuliya0211
» Интим игрушки
Сьогодні в 10:10 am автор Tamaro4ik
» Написание дипломной работы
Сьогодні в 6:17 am автор student
» Написание диссертации
Сьогодні в 6:10 am автор student
» Почему выбрать Energy-Shop для покупки девайсов?
Сьогодні в 12:12 am автор nekorela
» Где найти надежного поставщика сэндвич-панелей в Донецке
Вт Лист 19, 2024 10:03 pm автор nekorela