Пошук
Останні теми
Найактивніші користувачі
StarTrek22 | ||||
monroestahr | ||||
Darius4678 | ||||
Aleveron | ||||
Kostaray | ||||
worksale | ||||
Yuliya0211 | ||||
Lilia21 | ||||
Danil Steel | ||||
Vesteross |
Вопрос по ванне
+3
Lentochka
Galchonok
Natka
7 користувачів
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум
Сторінка 1 з 1
Вопрос по ванне
Скажите, а кто-то заказывал реставрацию ванны? Как покрытие? Долго держится?
Natka- Сообщения : 3
Дата регистрации : 21.12.2020
Re: Вопрос по ванне
У нас знакомые покрывали акрилом. Говорят, что ванна как новая, только покрытие сильно нежное.
Galchonok- Сообщения : 7
Дата регистрации : 14.11.2019
І ми замовляли реставрацію ванни, коли переїхали на знімну квартиру. Зверталися в цю компанію https://xn--80aaagbo5datdim0dvhqe.com.ua/ternopil/ вона акрил для реставрації ванн використовує Keramokrill (Керамокрилл). Він сертифікований і гіпоалергенний. Для нас це було особливо важливо, тому що у нас двоє маленьких дітей. Майстер роботу свою виконав швидко, сміття практично не було, та й запаху теж. Акрил висох через 36 годин і в результаті, за не великі гроші у нас була буквально нова ванна. І я не скажу, що покриття ніжне, пройшов рік, а ванна досі біла і гладка. Ось до речі, у мене і номерок 0682020220 компанії зберігся.
Lentochka- Сообщения : 3
Дата регистрации : 16.11.2019
Lentochka пише:І ми замовляли реставрацію ванни, коли переїхали на знімну квартиру. Зверталися в цю компанію vannaservis.vn.ua/ternopil/ вона акрил для реставрації ванн використовує Keramokrill (Керамокрилл). Він сертифікований і гіпоалергенний. Для нас це було особливо важливо, тому що у нас двоє маленьких дітей. Майстер роботу свою виконав швидко, сміття практично не було, та й запаху теж. Акрил висох через 36 годин і в результаті, за не великі гроші у нас була буквально нова ванна. І я не скажу, що покриття ніжне, пройшов рік, а ванна досі біла і гладка. Ось до речі, у мене і номерок 0682020220 компанії зберігся.
Дуже вдячний за реставрацію! Здавалося б, зовсім не відновлюємого. Це неймовірно!
Хотів вже вибивати, викидати, стару ванну, але(!) неймовірна подяка за повернення до життя цьому раритету, яка кожного ранку та кожного вечора освіжає та відновлює нашу душу і чистоту нашого тіла - це вода, це ванна, це душ. І дуже це хочеться робити в чистих умовах. А чисті умови, - це чисте приміщення та чиста ванна!
Дуже рекомендую! remontuk.com/ternopil/
Yusup150- Сообщения : 1
Дата регистрации : 22.02.2021
Ребят, а какое освещение лучше всего сделать в ванной комнате? Посоветуйте, чтоб не ошибиться.
Dori- Сообщения : 22
Дата регистрации : 21.05.2020
Мы в ванной комнате уже закончили ремонт делать, поэтому могу вам порекомендовать хороший магазин с освещением. Я недавно была в Москве у родственников, там мне попался гипермаркет света «Вам Свет», заказала у них классные точечные светильники https://www.vamsvet.ru/catalog/section/svetilniki-tochechnye-svetilniki/ - вот здесь. Для моей ванны просто идеальный вариант, подошли е только по дизайну, но и качество у них хорошее, отлично светят и лампочки не перегорают. Вообще в ассортименте большое количество светильников и люстр красивых, выбирайте.
Lorein- Сообщения : 17
Дата регистрации : 21.05.2020
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Сьогодні в 12:56 am автор wari2011
» Стриптизерши: Веселье в каждом шаге
Вчора в 7:07 pm автор nekorela
» Кто брал авто из Америки?
Вчора в 4:45 pm автор Tamaro4ik
» Шукаєте надійне місце, щоб купити авто в Вінниці? Завітайте до нас!
Вчора в 3:44 pm автор Tamaro4ik
» Сварочные инверторы
Вчора в 3:44 pm автор Yuliya0211
» Интим игрушки
Вчора в 10:10 am автор Tamaro4ik
» Написание дипломной работы
Вчора в 6:17 am автор student
» Написание диссертации
Вчора в 6:10 am автор student
» Почему выбрать Energy-Shop для покупки девайсов?
Вчора в 12:12 am автор nekorela