Пошук
Останні теми
Найактивніші користувачі
StarTrek22 | ||||
monroestahr | ||||
Darius4678 | ||||
Aleveron | ||||
Kostaray | ||||
worksale | ||||
Yuliya0211 | ||||
Lilia21 | ||||
Danil Steel | ||||
Vesteross |
Потрібні гарні квіти у Львові
4 користувачів
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум
Сторінка 1 з 1
Потрібні гарні квіти у Львові
Йду до однієї дуже гарної пані на день народження і хочу купити їй дуже чаріваний букет. Підкажіть будь ласка який пристойний варінт, бажано щоб мій букет на цьому день народження був не схожний на інші подаровані
Pitti- Сообщения : 4
Дата регистрации : 12.12.2020
Re: Потрібні гарні квіти у Львові
Pitti пише:Йду до однієї дуже гарної пані на день народження і хочу купити їй дуже чарівний букет. Підкажіть будь ласка якийcь пристойний варіант, бажано щоб мій букет на цьому день народження був не схожий на інші подаровані
Ох друже, розумію тебе. Колись і я так готувався до побачень з майбутньою дружиною. З однієї сторони справа дуже легка, бо зараз вибір квітів просто шалений, якщо звичайно вибирати їх в гарному квітковому магазині. З іншої сторони це тяжко, бо треба вгадати з квітами, та ще й купити квіти пристойної якості. Зараз зима і іноді квіти вже продають дуже втомлені, або ж вони декілька днів стоять і помирають.
Одразу скажу що троянди не варто купувати, бо це попса. Не варто мабуть купувати квіти в коробці бо це зараз теж дуже популярний букет, ну і мабуть букет в якому багато видів квітів теж не варто, бо їх може бути декілька і вона не запам'ятає який саме від вас...таке може бути
А ось Анемони подарувати навіть дуже варто. Гарні квіти, як не крути
Їх можна купити в цьому львівському квітковому інтернет-магазині https://kvitna.ua/collection/all/anemone Я такі дружині купував і вони можуть доволі довго простояти лише, якщо підливати трішки теплої води кожний день і обприскувати їх водою.
Mamkubal- Сообщения : 204
Дата регистрации : 16.10.2020
Mamkubal пише:
Ох друже, розумію тебе. Колись і я так готувався до побачень з майбутньою дружиною. З однієї сторони справа дуже легка, бо зараз вибір квітів просто шалений, якщо звичайно вибирати їх в гарному квітковому магазині. З іншої сторони це тяжко, бо треба вгадати з квітами, та ще й купити квіти пристойної якості. Зараз зима і іноді квіти вже продають дуже втомлені, або ж вони декілька днів стоять і помирають.
Одразу скажу що троянди не варто купувати, бо це попса. Не варто мабуть купувати квіти в коробці бо це зараз теж дуже популярний букет, ну і мабуть букет в якому багато видів квітів теж не варто, бо їх може бути декілька і вона не запам'ятає який саме від вас...таке може бути
А ось Анемони подарувати навіть дуже варто. Гарні квіти, як не крути
.
От дякую за змістовну відповідь і порада ваша дуже навіть в тему. Обов'язково куплю ці квіти, бо дійсно дуже гарні і оригінальні. Напишу вам потім про ефект)
Pitti- Сообщения : 4
Дата регистрации : 12.12.2020
Pitti пише:Йду до однієї дуже гарної пані на день народження і хочу купити їй дуже чаріваний букет. Підкажіть будь ласка який пристойний варінт, бажано щоб мій букет на цьому день народження був не схожний на інші подаровані
Привіт! Я вже який рік купував квіти у Діцентрі. Вони нещодавно відкрили магазин і у Львові https://dicentra.ua/ua/bukety/lviv/ Це дуже якісні букети по доступним цінам. Дивіться, можливо вам такий варіант і підійде. На сайті можна робити замовлення онлайн, як і оплату. Я дистанційно зміг привітати рідних у Львові.
wari2011- Сообщения : 329
Дата регистрации : 24.12.2015
Купити квіти з доставкою можете ось тут tea-rose.com.ua Квіти там дійсно шикарні, обрати є з чого, і ціна вас приємно здивувати має. Зверніть обов'язково увагу
Iryou- Сообщения : 57
Дата регистрации : 01.10.2020
Схожі теми
» Вам потрібні нові ідеї
» Якщо вам потрібні технологічні рішення
» Якщо вам потрібні надійні дрони
» Для чого потрібні готові домашні завдання?
» Вибираючи квіти для різних подій
» Якщо вам потрібні технологічні рішення
» Якщо вам потрібні надійні дрони
» Для чого потрібні готові домашні завдання?
» Вибираючи квіти для різних подій
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Сьогодні в 12:56 am автор wari2011
» Стриптизерши: Веселье в каждом шаге
Вчора в 7:07 pm автор nekorela
» Кто брал авто из Америки?
Вчора в 4:45 pm автор Tamaro4ik
» Шукаєте надійне місце, щоб купити авто в Вінниці? Завітайте до нас!
Вчора в 3:44 pm автор Tamaro4ik
» Сварочные инверторы
Вчора в 3:44 pm автор Yuliya0211
» Интим игрушки
Вчора в 10:10 am автор Tamaro4ik
» Написание дипломной работы
Вчора в 6:17 am автор student
» Написание диссертации
Вчора в 6:10 am автор student
» Почему выбрать Energy-Shop для покупки девайсов?
Вчора в 12:12 am автор nekorela