Пошук
Останні теми
Найактивніші користувачі
StarTrek22 | ||||
monroestahr | ||||
Darius4678 | ||||
Aleveron | ||||
Kostaray | ||||
worksale | ||||
Yuliya0211 | ||||
Lilia21 | ||||
Danil Steel | ||||
Vesteross |
Ремонт пральних машин
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум :: Студенту
Сторінка 1 з 1
Ремонт пральних машин
Як виявилось, питання знайти майстра по ремонту пральних машин - то ще те завдання. Прям по людях бачу, що відверто намагаються заробити гроші ні на чому. А у наш складний час, то взагалі має бути прирівняно до злочину, бо у людей і так грошей немає.
Але суть не в цьому. Зламалась в мене пральна машина, припинила відкачувати воду. Фільт подивився, начебто нічого не забито, все нормально, вода стікає. Почав шукати, хто може з цією проблемою допомогти. І виявилось ось що. Одні ломлять ціну зразу космічну, другі не подивившись на проблему відразу кажуть, що у вас там насос згорів і теж ломлять ціну... В решті решт подзвонив у компанію Ірпінь Сервіс https://irpinservice.com/uk надають послуги з ремонту пральних машин. Там відразу назвали декілька можливих причин цієї поломки і пояснили, скільки що буде коштувати у разі, якщо майстер на місці встановить, яка сама поломка є насправді.
Викликав їх, майстер приїхав, перевірив насос, він виявився робочим, а проблема була в шкарпетці, яка застрягла у зливі від баку до насосу. Тож заплатив тільки за чистку і тепер буду до них звертатись, бо заробити гроші хочуть всі, а нормальних компаній не так багато, зато чесні і тим самим тепер буду постійним клієнтом, якщо щось ще зламається. Тож можна вважати цей пост моєю вдячністю їм за порядність, що зараз вкрай рідко трапляється в нашому житті.
Але суть не в цьому. Зламалась в мене пральна машина, припинила відкачувати воду. Фільт подивився, начебто нічого не забито, все нормально, вода стікає. Почав шукати, хто може з цією проблемою допомогти. І виявилось ось що. Одні ломлять ціну зразу космічну, другі не подивившись на проблему відразу кажуть, що у вас там насос згорів і теж ломлять ціну... В решті решт подзвонив у компанію Ірпінь Сервіс https://irpinservice.com/uk надають послуги з ремонту пральних машин. Там відразу назвали декілька можливих причин цієї поломки і пояснили, скільки що буде коштувати у разі, якщо майстер на місці встановить, яка сама поломка є насправді.
Викликав їх, майстер приїхав, перевірив насос, він виявився робочим, а проблема була в шкарпетці, яка застрягла у зливі від баку до насосу. Тож заплатив тільки за чистку і тепер буду до них звертатись, бо заробити гроші хочуть всі, а нормальних компаній не так багато, зато чесні і тим самим тепер буду постійним клієнтом, якщо щось ще зламається. Тож можна вважати цей пост моєю вдячністю їм за порядність, що зараз вкрай рідко трапляється в нашому житті.
Viperies- Сообщения : 1
Дата регистрации : 14.07.2023
Схожі теми
» Ремонт стиральных машин
» Прокат машин
» Ремонт посудомоечных машин
» Прокат машин
» Ремонт посудомоечных машин
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум :: Студенту
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Сьогодні в 12:56 am автор wari2011
» Стриптизерши: Веселье в каждом шаге
Вчора в 7:07 pm автор nekorela
» Кто брал авто из Америки?
Вчора в 4:45 pm автор Tamaro4ik
» Шукаєте надійне місце, щоб купити авто в Вінниці? Завітайте до нас!
Вчора в 3:44 pm автор Tamaro4ik
» Сварочные инверторы
Вчора в 3:44 pm автор Yuliya0211
» Интим игрушки
Вчора в 10:10 am автор Tamaro4ik
» Написание дипломной работы
Вчора в 6:17 am автор student
» Написание диссертации
Вчора в 6:10 am автор student
» Почему выбрать Energy-Shop для покупки девайсов?
Вчора в 12:12 am автор nekorela