Пошук
Останні теми
Найактивніші користувачі
monroestahr |
| |||
StarTrek22 |
| |||
Darius4678 |
| |||
Aleveron |
| |||
Kostaray |
| |||
worksale |
| |||
Lilia21 |
| |||
Vesteross |
| |||
Barbarossia |
| |||
Zulkitaxe12 |
|
Строительство и ремонт
4 користувачів
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум
Сторінка 1 з 1
Re: Строительство и ремонт
Нам необхідно замовити металевий каркас для ангару. Підкажіть, куди краще звернутись?
Рита- Сообщения : 39
Дата регистрации : 28.06.2018
Рита пише:Нам необхідно замовити металевий каркас для ангару. Підкажіть, куди краще звернутись?
З особистого досвіду можу сміливо рекомендувати компанію "Сервісстрой", вони займаються виготовленням та монтажем металоконструкцій https://servicestroy.com.ua/vigotovlennya-ta-montazh-metalokonstrukciy/ Я співпрацював з ними та замовляв металеві конструкції для свого проекту, тепер можу залишити лише позитивний відгук! Мене вразили своїм професіоналізмом та якістю роботи. Їхнє власне виробництво металоконструкцій забезпечує високу якість матеріалів, що є ключовим фактором при будівництві надійних та міцних ангарів. Також мені надали повний спектр послуг, починаючи з розробки проекту та закінчуючи доставкою та монтажем. Дуже задоволений результатом!
OOpl- Сообщения : 91
Дата регистрации : 13.06.2018
Абсолютно согласен, что строительство и ремонт, стоит доверять только проверенным компания, чтобы потом не получилось никаких сюрпризов. Посоветую всем тут https://prg-house.com/ более подробнее ознакомиться с компанией, которая уже не один год на рынке и у них действительно работают толковые мастера, которые качественно и надежно делают ремонтные работы.
FranzyFoz- Сообщения : 108
Дата регистрации : 25.01.2022

» Ремонт и строительство
» Ремонт и строительство
» Ремонт и строительство
» Ремонт и строительство
» Ремонт и строительство
» Ремонт и строительство
» Ремонт и строительство
» Ремонт и строительство
» Ремонт и строительство
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум