Пошук
Останні теми
Найактивніші користувачі
StarTrek22 | ||||
monroestahr | ||||
Darius4678 | ||||
Aleveron | ||||
Kostaray | ||||
worksale | ||||
Yuliya0211 | ||||
Lilia21 | ||||
Danil Steel | ||||
Vesteross |
Страховка ОСАГО
+2
Pumpernickel
Андрей Ляхович
6 користувачів
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум
Сторінка 1 з 1
Страховка ОСАГО
В оформлении страховки нет ничего сложного. Тут главное выбрать изначально надежную страховую компанию, а то их много, но как дело доходит до выплат, так начинаются проблемы. А вот со страховой компанией Арсенал https://arsenal-ic.ua/ru/product/avtostrahuvannya/avtocivilka всегда все быстро и все случаи на дороге попадают под страховые, а электронный полис страховки ОСАГО вообще оформляется онлайн не выходя из дома за каких-то семь минут.
Андрей Ляхович- Сообщения : 155
Дата регистрации : 25.08.2020
Re: Страховка ОСАГО
На данный момент тоже проплатил ОСАГО в https://greentravel.ua/ua/calc/osago/ уже не первый раз проплачиваю его тут.
В целом, меня вполне устраивает такая страховка.
Но старом авто было КАСКО, довольно длительный период времени. А уже на новом авторешил попробовать ОСАГО, и не потому что КАСКО чем-то неустраивало. Просто потому что так решил...
В целом, меня вполне устраивает такая страховка.
Но старом авто было КАСКО, довольно длительный период времени. А уже на новом авторешил попробовать ОСАГО, и не потому что КАСКО чем-то неустраивало. Просто потому что так решил...
Pumpernickel- Сообщения : 202
Дата регистрации : 12.06.2020
Складного в оформленні страхового полісу не має нічого, але ж як правильно обрати надійну страхову?
Mamkubal- Сообщения : 204
Дата регистрации : 16.10.2020
Mamkubal пише:Складного в оформленні страхового полісу не має нічого, але ж як правильно обрати надійну страхову?
Я маю багаторічний досвід у галузі страхування та можу порадити Вам звернутися до страхової компанії "Оберіг". Ця компанія має бездоганну репутацію на ринку страхування і надає високоякісні послуги своїм клієнтам. Щоб правильно обрати страхову компанію, Вам необхідно ретельно вивчити їхні умови та тарифи, порівняти їх з іншими страховими компаніями. Важливо звернути увагу на репутацію компанії, рівень обслуговування та наявність додаткових послуг. Я б рекомендувала звернутися до "Оберіг", оскільки ця компанія має великий досвід у галузі страхування, широкий спектр страхових послуг та додаткових опцій для клієнтів.
сатурн пише:Mamkubal пише:Складного в оформленні страхового полісу не має нічого, але ж як правильно обрати надійну страхову?
Я маю багаторічний досвід у галузі страхування та можу порадити Вам звернутися до страхової компанії "Оберіг". Ця компанія має бездоганну репутацію на ринку страхування і надає високоякісні послуги своїм клієнтам. Щоб правильно обрати страхову компанію, Вам необхідно ретельно вивчити їхні умови та тарифи, порівняти їх з іншими страховими компаніями. Важливо звернути увагу на репутацію компанії, рівень обслуговування та наявність додаткових послуг. Я б рекомендувала звернутися до "Оберіг", оскільки ця компанія має великий досвід у галузі страхування, широкий спектр страхових послуг та додаткових опцій для клієнтів.
Повністю з Вами згоден! Дуже важливо порівнювати страхові компанії та дивитись на їх рейтинг перед покупкою. Наприклад, я завжди перевіряю вартість страховок та рейтинг МТСБУ завдяки сервісам онлайн страхування. Наприклад, я можу порадити сервіс: kirins.com.ua. Останнім часом купую більшість страховок тут, бо частіше всього вигідна ціна. Ще мені подобається, що всі пропозиції від кожної компанії в одній картці і не потрібно витрачати додатково купу часу на обирання пропозиції. Загалом, поки це мій фаворит, але може щось й зміниться
Lipotun- Сообщения : 9
Дата регистрации : 24.05.2023
Стосовно страховки авто хочу порекомендувати скористатися послугами страхової компанії Оранта. На сайтi https://oranta.ua/ страховку онлайн можна оформити за декiлька хвилин. Ви можете самостійно збільшити страхову суму відповідальності, якщо придбаєте поліс добровільного страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів.
Ivanna- Сообщения : 134
Дата регистрации : 22.08.2021
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Сьогодні в 10:10 am автор Tamaro4ik
» Написание дипломной работы
Сьогодні в 6:17 am автор student
» Написание диссертации
Сьогодні в 6:10 am автор student
» Почему выбрать Energy-Shop для покупки девайсов?
Сьогодні в 12:12 am автор nekorela
» Где найти надежного поставщика сэндвич-панелей в Донецке
Вт Лист 19, 2024 10:03 pm автор nekorela
» Как правильно выбрать легальные бк в украине
Вт Лист 19, 2024 7:16 pm автор wari2011
» Готовый бизнес
Вт Лист 19, 2024 4:28 pm автор SemenCo
» Мошенничество с автовыкупом
Вт Лист 19, 2024 3:26 pm автор SemenCo
» Строительные материалы на RoofFacade
Вт Лист 19, 2024 3:01 pm автор nekorela