Пошук
Останні теми
Найактивніші користувачі
StarTrek22 | ||||
monroestahr | ||||
Darius4678 | ||||
Aleveron | ||||
Kostaray | ||||
worksale | ||||
Yuliya0211 | ||||
Lilia21 | ||||
Danil Steel | ||||
Vesteross |
Ремонт в квартирі
+2
simeon
Зоркин Дима
6 користувачів
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум
Сторінка 1 з 1
Ремонт в квартирі
Через місяць планую розпочинати ремонт у своїй львівській квартирі. Уся проблема в тому заключається, що майстрів я поки що не знайшов. Можливо ви мені когось можете порадити?
Зоркин Дима- Сообщения : 88
Дата регистрации : 04.10.2020
Re: Ремонт в квартирі
Хотите сделать тёплый пол? То вам точно к этим ребятам вот https://in-heat.kiev.ua/statti/kakoy-tepliy-pol-vibrat-pod-plitku/ . У них вы сможете себе найти тёплый пол без всяких проблем. Мне вот за пару дней все материалы привезли. Рекомендую эту вот компанию вам.
simeon- Сообщения : 120
Дата регистрации : 13.03.2021
Вам варто відгуки почитати в інтернетіЗоркин Дима пише:Через місяць планую розпочинати ремонт у своїй львівській квартирі. Уся проблема в тому заключається, що майстрів я поки що не знайшов. Можливо ви мені когось можете порадити?
Ната Мушкина- Сообщения : 72
Дата регистрации : 03.10.2020
Ната Мушкина пише:Вам варто відгуки почитати в інтернетіЗоркин Дима пише:Через місяць планую розпочинати ремонт у своїй львівській квартирі. Уся проблема в тому заключається, що майстрів я поки що не знайшов. Можливо ви мені когось можете порадити?
Пробував....Нажаль нічого особливого і не знайшов....
Зоркин Дима- Сообщения : 88
Дата регистрации : 04.10.2020
Ось до речі, сам роблю ремонт у львівській квартирі. Зараз особливо гостро встало питання про встановлення кондиціонеру, хто що знає стосовно цього?
Арсений Каленокв- Сообщения : 15
Дата регистрации : 06.10.2020
Ой стосовно кондиціонера я би взагалі би не перейммався би, оскільки вибір дуже великий и при великому бажанні можна не тільки кондиціонер а цілу повітряну завісу https://www.bnclimate.com/product-category/povitryani-zavisi/ зробити, загалом раджу подивитись, непогана тема)
Иван Хромов- Сообщения : 17
Дата регистрации : 31.08.2020
Якщо дозволяє бюджет і хочете все найкраще у своїй квартирі, то рекомендую робити елітний ремонт квартири з використанням усіх сучасних технологій. Собі в квартирі саме такий і зробили, вийшло створити максимальний комфорт та затишок.
dibori- Сообщения : 143
Дата регистрации : 24.11.2021
Вам хорошу пораду дают вище. Дійсно таких виконавців краще обирати по відгукам, адже у Києві дуже багато профільних компаній працює, які пропонують послуги такого напрямку. Моїй подрузі дизайн інтер'єру у Києві https://borisstudio.com/uk/dizajn-interyera/ в трикімнатній квартирі робили спеціалісти компанії BORISSTUDIO . Справились чудово! Проект завчасно підготували, узгодили з нею буквально кожен сантиметр квадратний. Тому і результатами вона була задоволена на усі сто відсотків.Степан Фролов пише:Я зараз шукаю компанію у Києві, яка зможе і дизайн проект розробити. І по ньому всі ремонтні роботи виконати
Ната Мушкина- Сообщения : 72
Дата регистрации : 03.10.2020
Схожі теми
» Тепло в квартирі
» Тепло в квартирі
» Ремонт ноутбуков СПб: цены и срочный ремонт
» Система охорони в квартирі
» Контроль клімату в квартирі
» Тепло в квартирі
» Ремонт ноутбуков СПб: цены и срочный ремонт
» Система охорони в квартирі
» Контроль клімату в квартирі
Форум БДФЕУ :: Форум БДФЕУ :: Форум
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Сьогодні в 12:56 am автор wari2011
» Стриптизерши: Веселье в каждом шаге
Вчора в 7:07 pm автор nekorela
» Кто брал авто из Америки?
Вчора в 4:45 pm автор Tamaro4ik
» Шукаєте надійне місце, щоб купити авто в Вінниці? Завітайте до нас!
Вчора в 3:44 pm автор Tamaro4ik
» Сварочные инверторы
Вчора в 3:44 pm автор Yuliya0211
» Интим игрушки
Вчора в 10:10 am автор Tamaro4ik
» Написание дипломной работы
Вчора в 6:17 am автор student
» Написание диссертации
Вчора в 6:10 am автор student
» Почему выбрать Energy-Shop для покупки девайсов?
Вчора в 12:12 am автор nekorela